UPDATE

Rouke is in Uurtu 12 en heeft dus meer gereden dan haar tracker laat zien. Zie onderstaand bericht:

2309 meanwhile: riding out of HS12 will be MGR CF RH CB MB PK CS KG CON KOL RB JL GR DHE WG. A few penalties to settle up amongst this group but for now we’ll keep them riding. Med 3 Andrei reports some pretty knackered humans in the gers. Chins up chaps this is when you dig in

Dag 4 van de Mongol Derby lijkt een pittige voor Rouke te zijn. We kunnen zien dat ze ergens tussen station (Uurtu) 10 en 11 zit. Laten we hopen dat ze uurtu 11 gered heeft vandaag en bij de Batbileg familie kan overnachten en niet ergens onderweg.

Ze rijdt gem 8km per uur en dat betekent veel stap en/of een heel rustig drafje. Vandaag heeft ze 48km afgelegd, niet zoveel dus. Hoe zou het met haar zijn en waar brengt ze de nacht door? Ik merk dat ik het heel spannend vind, omdat er zo weinig informatie doorkomt. Misschien is haar tracker stuk en zit ze lekker ergens in een tent, wie zal het zeggen?

Bij de omschrijving van wie Rouke is en wat ze gedaan heeft zeggen de mensen uit het veld dat Rouke altijd lacht. Dat is de Rouke die we kennen en we wachten op meer nieuws van een lachende Rouke.