Op de allerlaatste avond (30 juli) voor vertrek was Rouke nog regelrecht live in de radio-uitzending van De Staat van Stasse! Ze wist eerst niet wat ze moest zeggen, maar al snel rolden daar de bedankjes uit haar mond.

‘Fysiotherapeuten, personal coach, al mijn support van het afgelopen jaar, media-ondersteuning, ik wil hierbij iedereen bedanken.’ … ‘Ik ga mijn droom en avontuur beleven, maar ik rij om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland.’

Stasse vroeg nog of ze Rouke mochten bellen onderweg: ‘Ik neem mijn telefoon niet mee in de woestijn, want ik mag maar 5 kilo bagage bij me hebben.’ Stasse: ‘Mogen we je daarna wel bellen?” Rouke: ‘Ja, daarna mogen jullie mij bellen.’

Luister hier het fragment terug (ter hoogte van 1:11:07)

https://www.nporadio2.nl/destaatvanstasse/gemist/uitzending/254357/30-07-2018